“God arkitektur skaber solide rammer, hvor mennesker trives og har det godt”

Hos FLIPP arkitekter er vi passionerede omkring arkitektur og kvalitet. Vi er drevet af et ønske om at gøre tingene lidt bedre, arbejde helhedsorienteret og tænke langsigtet.

Vi arbejder strategisk med vores projekter og tænker i helheder, hvor arkitektur, byggeteknik, materialevalg og udførelse alle bidrager til et samlet langtidsholdbart kvalitetsbyggeri, der enkelt kan tilpasses fremtidige behov.

FLIPP arkitekter har stor erfaring med både projektering og udførelse, og vi forstår vigtigheden af et gennemarbejdet projekt med bygbare løsninger og detaljer. Vi koordinerer og kontrollerer løsninger fra skitse til færdigt byggeri så projektets intentioner og sjæl fastholdes.

Gennem FLIPP arkitekters store netværk og kendskab til kompetencer i branchen, sammensætter vi det bedste hold til opgaven. Vi håndplukker arkitekter, ingeniører og håndværkere som vi kender og som vi ved kan løfte opgaven tilfredsstillende.

FLIPP arkitekter er med hele vejen, og holder styr på kvalitet, tid og økonomi fra start til slut, så vi kan aflevere et arkitektonisk kvalitetsbyggeri der skaber værdi nu, og i fremtiden

Rune Ager Brund

Arkitektonisk kvalitetsbyggeri der skaber værdi nu, og i fremtiden.

Jeg har siden de tidlige ungdomsår beskæftiget mig med byggeri og håndværk i både ind og udland. Først som tømrer og herefter som arkitekt og konstruktør, hvilket har givet et solidt håndværksmæssigt og teoretisk fundament.

Jeg har stor erfaring som projekt- og teamleder og har arbejdet med projekteringsledelse, byggeledelse og fagtilsyn i forbindelse med byggerier i alle
størrelser og udbudsformer. Jeg har udført alt fra villaer, og renovering af byhuse til etablering af skoler og idrætsanlæg og opførelse af erhvervsbyggeri og etageboliger.

I løbet af min karriere har jeg løbende videreuddannede mig, og har bla. gennemført uddannelser indenfor bæredygtighed, økonomi og ledelse samt sikkerhed og sundhed.

Medlem af: