Tilbygning til eksist. rækkehus i hyggeligt ældre villakvarter i Beder.

Tilbygningen udføres som en ærlig tilføjelse til den eksist. bygningskrop, og forsøger således ikke at efterligne det eksist. udtryk og materialitet, men derimod at skabe sit eget moderne udtryk, med tydelige referencer til den eksist. form. Tilbygningen skære sig således fri af den eksist. bygning med en lille sammenbygning med glas i facaden, og fladt tag, hvorefter tilbygningen står skarpt med mørke træbeklædte facader og mørkt tagpaptag med hhv. 15 og 35 graders taghældning (jf. lokalplan).

Der udføres en stor udv. terrasse som binder den eksist. bygning og tilbygningen sammen, og skaber et dejligt og privat udv. opholdsareal, der via sine store terrassedøre, og trægulve både inde og ude, udvisker overgangen mellem ude og inde.

Sted: Beder
Bygherre: Privat bygherre
Omfang: 30 kvm tilbygning
Status: Under opførelse
År: 2019
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - have - terrasse - Byagervej - Beder
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - have - terrasse - Byagervej - Beder
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - plan - Byagervej - Beder
 
 
 
 
 
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - have - før - Byagevej - Beder
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - have - efter - Byagevej - Beder
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - have - før - Byagevej - Beder
Flipp Arkitekter - tilbygning - ombygning - have - efter - Byagervej - Beder
Flipp Arkitekter - Tilbygning - før - Byagervej - Beder
Flipp Arkitekter - Tilbygning - efter - Byagervej - Beder