I dette projekt havde bygherren et stort ønske om at få opgraderet deres eksisterende terrasse ift. funktion og design. Familien ønskede at uderummet kunne fungere til både store middagsselskaber, fordybelse og afslapning, samt give mulighed for anvendelse i både godt, og mindre godt vejr.


Løsningen blev et zoneinddelt terrassemiljø/uderum i flere niveauer, hvor graden af overdækning, lukkede sider og beplantning varierer. På denne måde etableres der en naturlig og glidende overgang fra inde til ude, og skaber et skønt udeområde med store anvendelsemuligheder.

Konstruktionen er opbygget i træ, men en kombination af naturlig ikke behandlet hårdttræ på vægge og gulve, og sortmalet konstruktionstræ til tagkonstruktion og søjler.

Læs mere...
Sted: Aalborg
Rolle: Privat bygherre
Omfang: 65 kvm terrasse / uderum
Status: Under opførelse
År: 2019