Tilbygning til eksist. villa i hyggeligt ældre villakvarter i Risskov

Denne børnefamilie, var vokset ud af det eksist. hus, og havde behov for flere værelser, et wc/bad, samt et opholds- og legerum hvor der var plads og rum for kreativitet og leg. Løsningen blev en tilbygning i husets sydlige ende som omfavner husets oprindelige form, men i en nyfortolket udgave med forskydning af rygningslinjen, lette facadematerialer og en minimalistisk detaljering.

Ifm. tilbygningen udføres der et stort og ugeneret terrasseareal mod syd og vest. Indvendigt er der skabt et stort Krearum med loft til kip og i direkte forbindelse med en stor hems hvorfra der er plads til både leg og fordybelse. Der er etableret et stort soveværelse med eget wc/bad. Der er indarbejdet flere designelementer, i form af en træbeklædt sidde niche med hvor bagvæggen består af fritlagte teglsten fra den oprindelige udv. facade, samt en bygningsintegreret skabsvæg i egetræsfiner i soveværelset.

Læs mere...
Sted: Risskov
Bygherre: Privat bygherre
Omfang: 64 kvm ombygning
Status: Under opførelse
År: 2019
Samarbejdspartner: Erik Nord arkitekter
Flipp Arkitekter - tilbygning - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - Stue - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - Soveværelse - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - Plan - før - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - Plan - efter - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - før - Stavnsbakken
Flipp Arkitekter - tilbygning - efter - Stavnsbakken